GURME’NIN ANNESI

GURMELERE ÖZEL, YEME-İÇME VE UKALALIK ÜSSÜ

fransız salata sosu 26 Nisan 2008

1 çay kaşığı pudraşekeri, ½ çay kaşığı tuz, ½ çay kaşığı toz hardal, ½ çay kaşığı kırmızıbiber, ½ çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaşığı limon suyu, 2 yemek kaşığı sirke, ½ bardak zeytinyağı.

pudraşekeri, tuz, hardal, kırmızıbiber ve karabiberi derin bir karıştırma kabına alın. Limon suyu ve sirkeyi katıp karıştırın. Bu karışıma, azar azar zeytinyağını ilave edip yedirin. Hemen kullanılmayacaksa bir kavanozda saklayabilirsiniz.. Kullanmadan önce mutlaka çalkalayın.

About these ads
 

 
Takip Et

Her yeni yazı için posta kutunuza gönderim alın.